Ny samarbetspartner 2015

2 Mar 2015
                                                                         Kan stolt presentera Fox Head Nordic som ny samarbetspartner under 2015

FOX är förmodligen ett av de mest kända märkena för Motocross världen över, men även många som är intresserade av streetwear eller är aktiva med någon annan actionsport har någon gång kommit i kontakt med märket. 

Själv så fick jag mina första FOX motocrossbyxor under mitten av 90-talet, helt såld då dom stora stjärnorna Doug Henry och Steve Lamson körde Factory Honda med likadana kläder.

Märkets utbud av olika produkter inom olika områden är i det närmaste oöverträffad. Förutom alla skydd, kläder och tillbehör man kan tänkas behöva för att köra motocross, erbjuder FOX ett brett utbud även för mountainbike, BMX, wakeboard och surf. 

Inom motocrossen är superstjärnor som Ricky Carmichael, Ryan Dungey och Ken Roczen för att nämna några som sportar FOX kläder och utrustning.

Inom streetwear har FOX ett brett utbud av jackor och parkas, byxor, hoodies, t-shirts, linnen, kepsar, ryggsäckar och accessoarer.

Inte långt från motocrossen så har FOX även vuxit sig stora inom Downhill med världsstjärnor som Josh ”ratboy” Bryceland, Steve Smith mfl.

På senare tid har FOX även börjat utveckla och tillverka bekväma mountainbikekläder och till 2015 så satsar man lite extra på just Crosscountry (XC) och Allmountain (AM) med en helt ny kollektion av kläder och tillbehör. 

FOX för mig har alltid stått för kvalité och design och även om Fox är en gigant ser märkets designers alltid till att skapa något unikt varje gång .
Det är ett måste när man är ett så pass stilbildande och ledande märke.

Stort tack till Magnus på Fox Head Nordic som gör detta samarbete möjligt!


Gå in och följ dom redan idag på facebook , instagram & youtube

                                
                                           Nedan är ett litet axplock ur 2015 XC kollektionen.