Årets vurpa..

21 Aug 2015

Igår skulle jag bara ut enligt plan och köra några intervaller, brukar värma upp på min TT bana på vägen till intervallbacken.
Hoppade på och rullade ut, blev smått irriterat på något oljud från bakhjulet när jag trampade men kunde inte lokalisera va det var läs:super irriterande! Kanske var det det som tog bort fokus och skärpan som man ALLTID måste ha (föutom hjälm & handskar) när man cyklar teknisk stig…
Efter  minuters cykling kommer jag till ett parti där jag alltid funderat på om man kan dubbla över berghällarna vilket jag försökte med…  Landade kort och fick framåtvikt samtidigt som stigen gick nedför rullade jag en bra bit på framhjulet innan jag tillslut slog runt framlänges OTB..
Hade en relativt hög hastighet och det blev en hård landning, cykeln flög ut i blåbärsriset och jag tappade luften  och slog i rygg och höft/ljumsken, även högertumme fick sig en smäll!
Efter några minuters vila kunde jag sakta ta mig hem iallafall och i morse var det inte så skönt att kliva ur sängen..

Hoppas på cykling i helgen då det kändes ok i kroppen förutom i ryggen vilket kan vara ett ömmande revben.  Troligtvis får jag hoppa över morgondagens kompiscrossen och sikta in mig på ett distanspass på söndag.