Storstadsdistans

27 Maj 2015
IMG_1357-0.JPG

Hade ett litet uppdrag idag, ta mig till Tyresö cykelmagasin och dels skaffa lite delar men också hämta teambussen. Blir ju lite svårt att köra hem två bilar så därför kombinerade jag nytta med nöje och tog ett distanspass dit. Det är egentligen inte så väldigt extremt jättelångt dit så jag fick lov att skarva en hel del. Har aldrig cyklat till Tyresö förut och inte mycket inne i Stockholm över huvud taget… Fan för att bo i smeten. Jag förstår inte riktigt hur man skulle vilja bo centralt i en stor stad frivilligt? Tror i och för sig att det finns en fördel som jag också utnyttjade idag, Kaffecompagniet ligger ju i smeten;) var in där och tog en espresso, när jag ändå hade vägarna förbi! Var upp en sväng på Hammarbybacken och kolla in utsikten innan jag körde skog sista biten till Tyresö:) 

   
       

1 kommentar

Martin S 27 Maj 2015

Bo centralt är kung!
Utkanten av innerstan är bra med, t ex Gärdet med nära till Djurgårn, Lidingö och vill man så endast 30 min från Fornstigen eller NICK-spåret t ex.

Lite tråkigare blir det med transportcykling på landsväg när man ska ut från stan, ca 30-40 min innan man kommer på bra vägar.

Ses i helgen!

Svara

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.