Snart dags för Sweden Bike Expo!

16 Mar 2016

Det är väl knappast nån cykelintresserad person som har missat att det är dags för den stora cykelmässan Sweden Bike Expo på Älvsjömässan i helgen? Hur kul som helst ju, massvis med cyklar, prylar, kläder och inspiration såhär precis i början av cykelsäsongen! Jag ser fram emot att gå runt och botanisera ordentligt på mässan, kanske göra några fynd eller anmäla mig till något spännande lopp i sommar. Men det är nog tveksamt om jag kommer ha så mycket tid över för att kika runt bland montrarna, jag kommer nämligen framförallt vara på mässan för att jobba. Jag jobbar ju som projektledare för UNT Bike Weekend, Uppsalas stora cykelhelg som går av stapeln i mitten på maj med bland annat flera motionslopp på landsväg och MTB, och vi kommer vara på plats och ha en monter på mässan.

I vår monter kommer man kunna prova på att cykla uppför slottsbacken i Uppsala med chans att vinna startplatser till valfritt lopp under UNT Bike Weekend och andra fina priser. För att man ska bli lite mer motiverad att ta i ordentligt när man cyklar så är det ju bra att ha någon att jaga, och ni kan ju gissa vem som fått offra sig och cykla upp för backen med en filmkamera hack i häl idag!? Så jag hoppas vi ses på Sweden Bike Expo i helgen och att ni kommer förbi UNT Bike Weekends monter och tar chansen att spurta förbi mig i slottsbacken! Klarar ni det så bjuder jag på kaffe & bulle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 kommentar

Gunilla André 17 Mar 2016

Åh, den backen minns jag från förra året. Efter en fin 30 km runda och sen tagit sig upp där så väntade iskall lättöl och jordnötter och man kände sig rätt nöjd:).

Svara

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.