Mot Prag och toppformen! Ride of Hope Team Uppsala har dragit igång uteträningen.

29 Mar 2016

Vilken härlig påskhelg vi har haft! Så skönt med lite extra ledighet, och dessutom med härligt vårväder som har varit perfekt för att ge sig ut och cykla. För min egen del har det faktiskt blivit hela tre landsvägsrundor i helgen. I söndags var det äntligen dags för första utepasset med Ride of Hope Team Uppsala. Spinningpass i all ära, men det är verkligen inget som går upp emot att susa fram i en stor klunga längs landsvägarna. Vi fick också inviga våra nya teamkläderna från Trimtex med alla teamets guldsponsorer på. Jag tycker dom blev riktigt snygga! Så ser ni ett gäng med blåklädda cyklister som trampar runt på vägarna i vår och sommar så vet ni vilka det är, heja gärna så blir vi glada!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har som mål att samla ihop minst 200 cyklade mil per person innan vi åker ner till Tjeckien för att ta oss an utmaningen att cykla från Prag till Varberg. Av dom 200 milen så ska vi försöka cykla minst 150 ihop med teamet så att vi blir en riktigt bra sammansvetsad grupp. Vi är alla på olika nivåer från början, några är nybörjare på klungkörning och andra är mer rutinerade. Det är lite det som är charmen med det hela, att vi hjälps åt och tar oss mot målet tillsammans.

Micke får hjälp med inställning av sadelhöjden av Jim, ena halvan av team Uppsalas grymma serviceteam!
Micke får hjälp med inställning av sadelhöjden av Jim, ena halvan av team Uppsalas grymma serviceteam!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Första rundan blev en riktigt blåsig tur. Det blåser ju normalt sätt en hel del här på Upplandsslätten men i söndags var det minst sagt lite extra friska vindar. Trots den utmanande blåsten så tycker jag att vi fick till klungkörningen riktigt fint för att vara första passet tillsammans. Det här kommer nog bli riktigt bra!

Lagkapten Raymond var nöjd med teamets premiärrunda.
Lagkapten Raymond var nöjd med teamets premiärrunda.
När vi kom hem igen väntade det bästa av allt - cykelfika!
När vi kom hem igen väntade det bästa av allt – cykelfika!

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.