Vi sänder LIVE från Abloc Winter Challenge!

Nyheter 21 Dec 2016

Rapporteringen hittar du här!

 

Som Vätternrundan, fast knappt fem mil längre. Och den 28e december istället för i mitten på juni. Det är ungefär allt man behöver veta för att konstatera att Abloc Winter Challenge är en av Sveriges mest galna cykelutmaningar.

Trots det kommer 80 cyklister, inklusive undertecknad och vår Randobloggare, att försöka kriga runt Vättern med start från Hovrättstorget i Jönköping klockan 05:00 om en vecka. Just nu säger väderprognosen två grader och sol, betydligt gynnsammare än förra årets klass 1-varning och snöstorm.

För den som vill följa spektaklet kan vi nu glatt meddela att det kommer att gå att följa cyklisterna här på cyclingplus.se. Det blir förstås inte minutiös rapportering under de ca 17 timmar som äventyret väntas ta, men genom Malin Anderssons ord och en duktig fotografs kameralins kommer du att kunna följa cyklisternas framfart och plågor under dagen. Det vill du inte missa!

Läs mer: Genrep inför Abloc Winter Challenge
Läs mer: Runt Vättern i snö, kantvind och Klass 1-varning
Läs mer: Så håller du värmen i vinter

Vackert, snöigt och episkt - även om 33 mil i snö kanske inte är exakt det som solskenscyklisten drömmer om...
Vackert, snöigt och episkt var det 2015 – även om 33 mil i snö kanske inte är exakt det som solskenscyklisten drömmer om… Foto från La Lepre Stancas instagram.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.