Testa vinnarcyklen från Milano-San Remo

Okategoriserade 20 Mar 2013

Trek on tourFörra året åkte Trek på en turné i Sverige och besökte 60 orter, och redan är över 30 platser inbokade för 2013 års upplaga.

Under sommaren kommer personalen på Trek att besöka handlare från Malmö i söder till Luleå i norr. Med sig kommer de ha en ordentlig laddning cyklar som bara väntar på att få bli testade av dig.
Bland annat finns nya Madone med på resan – det är en cykel som borde passa utmärkt i vår bistra vårväder – den var nämligen snabbast från Milano till San Remo i helgen som gick, en tävling där delar av banan fick strykas på grund av för mycket snö… Resten av tävlingen körde i kylslaget väder och snöfall. Madonen klarade förhållandena bäst, men en del av vinsten skall kanske också tillskrivas cyklisten Gerald Cioleks förtjänst.

Med på resan kommer också finnas ett gäng läckra MTB cyklar, till exempel heldämpade Superfly 100 AL Elite och kolfibercykeln Superfly Comp – två 29ers som fixar de flesta typer av terräng. Turnén startar i Skåne i början av april och sedan rullar det på. Kolla in var du kan testa några läckra Trek-cyklar på Treks Facebooksida.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.