Team Tre Berg – Bianchi får ny titelsponsor

Det är nu klart att Team Tre Berg – Bianchi byter namnsponsor till 2017 och blir Team Tre Berg – PostNord. PostNord har varit med som sponsor redan under 2016 års säsong och utökar nu sitt sponsorskap till att bli namnsponsor.

Pressmeddelande från Team Tre Berg – Postnord

PostNord har länge varit en stor del av den svenska cykelsporten. Det går hela vägen tillbaka till Postgirot som var ett internationellt mycket uppskattat etapplopp. De är också mångårig huvudsponsor till svenska cykelförbundet.

Samarbetet säkrar en fortsatt drift av Team Tre Berg där målet är att utveckla svenska talanger som i en förlängning vill ta sig ut i världen till de stora loppen likt Tour de France. Huvudfokus är de nordiska länderna där cykelsporten är på stark frammarsch och många högkvalitativa tävlingar körs. Teamet tävlar även i södra Europa för att komplettera tävlingsprogrammet.

I laget finns bland annat den svenske mästaren Richard Larsén. Till 2017 års säsong förstärks laget med de unga cyklisterna Pontus Kastemyr och Erik Sandersson som signerat för laget. (Även Isac Lundgren ansluter, red:s anm.)

”Vi är oerhört glada att PostNord väljer att utöka sitt sponsorskap med oss, det är för oss en väldigt positiv och engagerad sponsor. Att få med oss en så stor aktör ger ett kvitto på att vi jobbar på ett bra sätt för att utveckla de svenska talangerna och svensk cykel”, säger Thomas Löfkvist, General Manager Team Tre Berg.

”Det skall bli superintressant att följa teamet ut i de nordiska länderna för att ta positioner bland de bästa teamen i norden. Det är en bra början för att få fram elit till de stora loppen i Europa”, säger Nizze Gustavsson, ansvarig event och sponsring PostNord.

Läs mer: Mästartips: Sätt smarta mål

Läs mer: Veckans träningspass vecka 50

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.