Lucka 4 – Stilrena kläder från ROSE

Julkalender 4 Dec 2016

Familje- och postorderföretaget Rose Bikes har sitt ursprung i den tyska staden Bocholt, men har på senare tid etablerat sig i Norden och Sverige, bland annat genom ett Showroom där man kan testa deras produkter eller bara ta en kaffe med vår härliga bloggare Mikael.

Rose är mest kända för sina cyklar, men tillverkar också riktigt sköna kläder. I mitten av november släppte de en ny damkollektion, Chase, som utvecklats av elva tjejer och tre herrar på företaget. Kläderna är välventilerade och designade för att cykla långt och fort med en riktigt skön pad i byxan.

Även om du inte är kvinna ska du inte misströsta, Rose har givetvis gott om kläder för män och om du blir den lyckliga vinnaren får du välja tröja och byxa från den lika stilrena Black High End-kollektionen.

Genom att fylla i uppgifterna nedan och svara rätt på frågan har du alltså chans att vinna ett klädset värde ca 1 700 kr som tomten lämnar i din brevlåda.

[Tävlingen är avslutad. Rätt svar på frågan ”Var i Sverige ligger Roses showroom?” är Barkarby. Vinnaren kommer att presenteras här.]

Ledtråd: Svaret på frågan skulle kunna finnas här…

För att ha chans att vinna måste du har svarat på frågan senast 2016-12-04 23:59. Vinnaren presenteras på hemsidan och kontaktas via e-post.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.