Lucka 24: Dubbla paket till alla som varit snälla

Julkalender 24 Dec 2014

Julafton är alltid lite speciell, och i år verkar du varit riktigt snäll…

Därför bjuder vi idag på dubbla vinster i vår julkalender.

Flash_chargerFörst ut har vi en riktigt efterlängtad pump från Bontrager vid namn TLR Flash Charger. Pumpen är helt ny och kommer in på den svenska marknaden under början av januari och har redan fått en mängd förbeställningar, berättar man från Trek. Det unika med TLR Flash Charger är att du kan bygga upp ett högt tryck i pumpen för att sedan öppna ventilen och släppa in all luft i däcket på en gång. En helt avgörande funktion om du ska kunna montera att slanglöst däck utan kompressor.

Flash Charger är konstruerad av aluminium vilket gör den stabil och tålig. Foten består av tre vingar som gör att den står stabilt och ventilen passar till både Presta och Schrader-ventiler.

TLR Flash Charger kommer att kosta cirka 1 199 kronor när den når butikerna.

 

Vår andra klapp så här på självaste julafton är ett par kompressionsbibs från 2XU.

2XU_frambakNär vi testade dessa i vårt jämförande test i nummer 6-2014 imponerades vi av den extremt sköna blöjan som tillät många timmar i sadeln. Testpatrullen då imponerades också av den fina passformen och kompressionen som gav bra stöd längs hela lårmuskelaturen. Benslutens resårer med extra silikoninlägg fick också lite extra beröm då de verkligen satt ordentligt på plats.

Självklart finns 2XU kompressionsbibs i en mängd olika storlekar till både män och kvinnor.

Det rekommenderade priset på 2XU kompressionsbibs är 2 499 kronor.

Vill du vinna en Flash Charger Pump eller ett par 2XU kompressionsbibs? Bland de som svarar på rätt på frågorna nedan kommer vi dra två vinnare som får antingen ett par bibs eller en pump.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.