Lucka 15 – Värmande handskar från GripGrab

Julkalender 15 Dec 2016

Där vi sitter och skriver har vintern kommit och gått ett par gånger redan, och vi väntar med skräckblandad förtjusning på nästa köldknäpp.

Det som vi tror hindrar flest från att cykla utomhus på vintern är att man är rädd för att frysa, speciellt om händer och fötter. Det vill GripGrab råda bot på, och tävlar därför ut sina grymma handskar som de döpt till Nordic.

Namnet kommer troligen från att de minst sagt är gjorda för att klara av nordiska förhållanden. Det är en så kallad lobsterhandske med tre stora fingrar – ett för tummen, ett för pek- och långfinger och ett för ring- och lillfinger. Genom att para ihop fingrarna på detta vis hjälper de till att hålla varandra varma, samtidigt som du fortfarande kan växla och bromsa utan problem.

Handsken är helt vindtät och vattenavvisande, har silikongrepp på handflatan och fingrarna, och touchscreen-zoner som gör att du kan använda din smartphone även fast du har dem på dig. Dessutom går handsken en bra bit upp på handleden för att säkerställa att ingen vind kommer in mellan muddarna och jackan.

Svara rätt på frågan nedan för att ha chans att vinna!

Lucka 15 GripGrab

För att ha chans att vinna måste du ha svarat på frågan senast 2016-12-15 23:59. Vinnaren presenteras på hemsidan och kontaktas via e-post.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.