Varvbana på stigar.

22 Mar 2016

Idag körde vi i klubben en varvbana på teknisk stig. Hög puls, lera, stenar, dropp, rötter, och andra klurigheter tog vi oss igenom. Då mörkret faller på ganska fort än så körde vi eget tempo i 40 min. Vi tjejer hann 4 varv på banan. Det känns bättre i år än i fjol…….vilket inte är så konstigt då jag fortfarande var nybörjare. Tur man utvecklats lite…… Känner mig starkare och har bättre flås och förhoppningsvis bättre teknik. Jag hade i alla fall en toppen kväll i skogen. Hade väldigt lite luft i däcken men klarade mig utan punka trots endel genomslag på vägen. Får se om det är någon luft kvar i däcken imorgon. Ska lämna in hjulen nästa vecka och få hjälp att fixa så jag kan köra slanglöst.

Lite cykel mek blev det också för endel…….

109

Igår var jag ute och körde lite snabbdistans eller vad man ska kalla det. Rullade asfalt men svängde upp vid Stockfallet och körde några varv på banan vi har där. Superfint och härliga stigar. Nästan all is var borta och man bara njuter av tillvaron. Efter en så fin förmiddag väntade nattjobb. Idag har ändå varit ok, inte helt golvad efter natten då den faktiskt bjöd på några timmars sömn.

Stigarna på Stockfallet ser nu ut så här…….sommarbana……

108

Missade hela Bike Expo. Hade varit riktigt roligt att varit där och tittat på nya cyklar, kläder, träffat lite cykelfolk etc. Får försöka planera mitt liv lite bättre nästa år.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.