Rakt in i väggen.

4 Mar 2016

Körde Giro passet igår och det gick som rubriken säger…..rakt in i väggen. Benen sa upp sig och hjärnan la ner. Började bra men sen bara tog det stopp. Fick inte upp pulsen och inte runt benen…… Kört ganska tung träning en period och nu vill tydligen benen vila. Bäst och lyssna på kroppen och låta den vila några dagar från tyngre träning.

Varför blir det så här? Min egen teori är nattjobb och oregelbunden sömn, vätskebrist, och möjligen lite allmänt sliten kropp. Snöar rejält här idag också, ska faktiskt fixa längdskidorna och hinner inte snön regna bort så blir det en tur imorgon. Kommer bli ett lugnt pass och bara glida runt i spåret för att röra på mig.

107

Grymt sugen på att åka iväg och cykla där det är varmt och solen skiner. Kollar alla bilder på Instagram där folk är ute och kör i värme….lite avis blir man faktiskt. Men snart är våren här och mycket roligt har jag framför mig. Träningsläger med Ok Tyr på Isaberg, långloppen, träningarna med klubben och roliga skogsturer med kompisarna. Kommer berätta mer om mina planer i ett eget inlägg.

Ha det gott i snön eller i värmen vart ni nu befinner er!

Så här ser det ut i Karlstad idag.

IMG_0003

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.