Pyramider och Spider-Man.

10 Feb 2016

Planen igår var att köra ett styrketräning på jobbet, men det stoppades av att vi fick jobba över……trött och hungrig åkte jag hem istället. Idag blir det Pyramidintervaller, kör 1-2-3-4-4-3-2-1 minut när jag kör själv. Men på Friskis har upplägget varit lite olika. Vet inte riktigt hur passet idag ser ut men sist var det lite rörigt och inte alls som det brukar vara på pyramidintervaller……eller kanske ska säga hur min idé på pyramiden ska se ut……men det finns mängder av sätt att köra intervaller på och så länge det ger resultat så kan det inte vara fel.

Några kanske tycker det är roligt att läsa vad andra kör omkring på för cykel, min ser ut lite som den som designat den gillar Spiderman…….

759Det är en Haibike Greed 9.30

Kolfiberram med Shimano XT komponenter på ca 10 kg. Önskar mig nya lätta hjul men får hålla tillgodo med dom jag har. Haibike XC1700 heter hjulen och dom rullar…… Kör med olika däckmärken också, vad säger stilpolisen om det??? Det fungerar riktigt bra faktiskt. Rocket Ron fram och Race King bak……eller Race King bak och fram. Ska nu byta till slanglöst så jag får väll bestämma mig vilka däck jag vill ha………

899

Imorgon hoppas jag på bra väder så jag kan rapportera om lite mtb cykling istället för inomhus intervaller.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.