Nygammal premiär.

8 Feb

Nu blir det åka av. Har inte åkt slalom på väldigt många år. Kommer faktiskt inte ihåg när det var sist men kommer ihåg att det var i Sälen. Detta med carvingskidor har jag bara provat en gång…….och dom har ju funnits några år…… Åkte mycket när jag var mindre men ner kommer man alltid sägs det. Vi är ett helt gäng från jobbet som åker till Branäs så det kommer bli livat.

Kört intervaller både Tisdag och Onsdag. I Tisdags blev det tungt och låg kadens så var lite seg i benen under Onsdagens intervaller. Då körde jag Zwifts FTP Booster intervaller. Har kört dom endel och tycker några är bra, andra mindre bra. Man får prova sig fram vad som passar. Igår var det 6 min intervaller som gick neråt i watt från FTP. 105%-100%-95%-90%. Det sög rejält i benen och mjölksyran var minst sagt kännbar. Idag blir det bara lätt rull om det blir någon träning. Måste ju ha lite ben kvar till backen.

IMG_2228

Coach Malte, han övervakar varje Zwiftpass.

IMG_2225

Inte lika kallt idag när vi ska ut och träna. Tur att det går bättre att träna häst i kylan än cykla…….då får en av oss lite distans iaf…..

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.