Intervaller och teknik (film)

27 Mar 2016

Intervaller, rekat ny träningsbana vid Tyrskogen samt teknikträning var dagens tema. Vi började med att kolla hur vi vill ha våran träningsbana vid Tyrstugan. Har snart möte med kommunen och det vore ju bra att ha något att komma med. Finns många roliga stigar men också ett elljusspår att ta hänsyn till. Vi vill få till en bana där vi kan träna, ha tillgång till klubbstugan och få en bra gemenskap i klubben. Visst behövs en del jobb i skogen för att det ska fungera men med hjälp av några eldsjälar ska det nog gå.

Intervallerna körde vi 2 varv i taget (ca 8 min) på en bana som Keith Söderberg filmade. Jobbig bana där det inte går att vila någonstans. Högpuls och mjölksyra bjöd den på samt en teknisk nerfart som vi senare tränade teknik i. Hoppas ni kan öppna den!

https://www.facebook.com/keith.soderberg.1/posts/591568841019055?fref=nf

Idag var benen riktigt sega, fanns inte mycket till explosivitet i dom men tur jag är seg……..så det gick ändå ok att ta sig runt banan. På hemvägen fick jag ett litet lyckorus när det visade sig vara medvind. Körde spurter mellan dom vita pinnarna på landsvägen blev ett gäng, tappade räkningen……..dom var många……

Lisa kollar nerfarten under teknikträningen………bästa linjen……..

003

Keith gav bra tips som vanligt och visade hur det ska gå till.

004

Här kommer jag. Med Lottis gopro på skallen………

005

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.