Högaliden Race i Hjo.

29 Maj 2016

Igår var det Västgötacupen och Högaliden Race. Banan var intensiv och kuperad. Upp och ner mest hela tiden. Det var inga större tekniska svårigheter. Det svåraste var att få fäste i dom korta branterna där släppte bakhjulet några gånger. Banan var ändå rolig och jag kan lova att det brände rejält i benen. Körde till ledning direkt in i skogen och drog dom första 2 varven. Kände mig inte så jätte stark utan fick mest slita hela tiden. Benen var lite spaghetti och in på sista varvet tog Frida Lindén över. Försökte att hänga på men fick inget gensvar av kroppen. Höll mitt tempo istället och var nöjd med 2:ra platsen.

Vi var fyra Tyrare som åkte ner tillsammans. Xara Sand vann D30 då hon tyvärr var ensam……..vart är alla tjejer???? Hon slutade också 3:a i MAXI klassen. Jag var 2:a i D40 och Lisa var 4:a. Christoffer slutade 4:ra i Herr Senior.

Idag är det Valmetrundan i Karlstad. Var i valet och kvalet att köra idag men avstår. Känner mig lite sliten och kommer inte regnet tar jag och cyklar ur benen bort mot tävlingen och hejar lite istället. Veckan har varit en bra träningsvecka med tävling både Onsdag och Lördag. Nu får jag träna på inför Lida Loop.

008

003

009

1:a Frida Lindén 2:a Jag 3:a och försvunnen Monica Evaldsson

012

Xara kämpar i en av alla branter.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.