En pang Fredag….

19 Feb 2016

Mina intervaller idag var hur bra som helst…..en riktig boost för hjärnan. Känslan när man känner sig hur stark som helst är riktigt skön. Avslutade passet med att köra styrka. Benen hade fått sitt så överkroppen fick slita lite också. Tycker väll inte att det är så där jätte roligt att gymma men jag behöver det. Både som cyklist och i mitt yrke. Vi kånkar och bär alldeles för mycket. Hade tänkt lägga ut passet….eller pulskurvan så ni fick se vilken typ av pass jag ägnade mig åt men det där med datorer är inte min starkaste sida……så det blir inget med det. Funderar på en ny pulsklocka, har en Polar rc3gps

rc3_gps_black_550x600_13

den har fungerat klockrent……haha. Jag delar den med Cosmo……men han har givetvis annat pulsbälte……så på Polar får jag väldigt bra och många träningspass med tanke på att han har en maxpuls runt 240……..

Har kollat lite på Garmin den här gången och Garmin 920xt vore ju trevligt…….inte för att jag kanske behöver en så avancerad klocka…….men ändå. Cykeldator väljer jag nog bort då klockan kan användas till andra aktiviter också.

garmin-forerunner-920xt

Det var bara prislappen också……….Min Polar är nog inte så dum ändå……

Läste att det snöar på Gran Canaria, är nog bara kortvarigt men tråkigt för alla som åkt dit för att träna i bergen. Nästa vår får man nog ta ett träningsläger i värmen, här hemma kom snön tillbaka, det blåser och jag gillar inte kyla.

004

Träningen klar…..

Trevlig Helg alla där ute!!!

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.