Däck tips mottages……

14 Mar 2016

Bara lite snuva kvar nu av förkylningen. Det kan jag leva med i en dag eller två.

Helgen har bestått av jobb. Har inte rört mig många meter och ätit skräpmat till lunch. Långresor med Ambulansen både Lördag och Söndag, ca 16 timmar stillasittande…… Igår när jag åkte hem stannade jag dock till lite oplanerat på Friskis och körde Rodd och ben, var skönt att röra lite på sig. Idag ska vi ut och köra distans!!! Äntligen ut på cykeln igen. Får hoppa över intervaller och högpulsträning några dagar till så det blir några distanspass dom närmaste dagarna.

Vad ska jag köra på för däck???

Ska lämna in hjulen och få hjälp med att få på nya däck och köra slanglöst i år. Frågan är bara vilka däck ska jag välja? Har kört på Continental Race King, Rocket Ron och Racing Ralph tidigare. Gillar ju Race King men tycker att framhjulet kan släppa lite lätt. Lisa kör på Maxxis Ikon och är nöjd med dom…… Det är ju en djungel av däck och idéer. Däcken ska ju mest rulla långlopp så jag vill ha ett lättrullat däck.

Cape Epic är i full gång. Ser grymt roligt ut och hemsk jobbigt ut. Inga små höjdmeter dom ska ta sig uppför under alla etapper. Några Svenskar är ju med på startlinjen och vi håller tummarna för att det går bra.

http://

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.