1 vecka kvar till SM.

8 Jul 2016

Idag är det 1 vecka kvar till SM. Ska bli väldigt roligt att få köra SM banan. Har inga större krav på mig själv den här gången. Mitt första SM på MTB. Har ju spelat ett antal SM-finaler i bandy så det kommer bli roligt att få vara med på SM i en helt oväntad sport för mig. För 2 år sedan hade nog ingen trott dom skulle få se mig på en cykel……. Vi blir ett helt gäng tjejer i D40 och det är härligt att så många anmält sig. Blir jag någonstans i mitten får jag vara nöjd men har ingen större koll på konkurrenterna än. Jag skulle ju bara köra långlopp……..men så blev det visst inte.

Uppladdningen sker på jobbet. Jobbar tyvärr natten till veckan och lyckades byta bort Torsdagen så jag kan köra XCO men XCE missar jag tyvärr. Inte lätt att få ledigt under semestertider. Men måste säga att jag har ett väldigt bra jobb. Det blandas lycka med tragedi men vi har oxå fina dagar med lite ”lyx”. Vi var med sjöräddningen på utbildning sen hade vi ju Putte i Parken samma vecka.

Redo för Vänern.

007

Vacker men blåsig dag på Vänern. Blåste bitvis 13s/m men var betydligt lugnare vatten där det var vackra öar ivägen för vågorna……

019 018 011 014 015

Jo lite träning har jag hunnit med.

022

Och hela Europe på PiP……inte ett larm på hela 90 minuter en fredagkväll…….rekord?

027

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.