En blogg om träning, tankar, med och motgång

Anki
Berggren

Grymt grepp från Cykelkraft.

16 Jun

Pimpat min cykel så den blev snyggare än snyggast. Kanske inte snabbast men snyggast, det är inte fy skam. Fick ett paket från http://www.cykelkraft.se med lite nya greppvänliga saker i.

image

image

Handtag från Lizard Skins som är jättesköna med bra grepp även när det regnar.

Handskar från GripGrab som är tunna på ovansidan och har bra grepp och vaddering på undersidan. Har bara använt mig av GripGrab handskar senaste åren och gillar dom. Håller bra trots flera turer i tvättmaskinen också vilket är bra när man pysslar med snorsport…..

Så med nytt grepp dubbelt upp lär jag inte tappa taget så lätt. Nu tränar vi på så hörs vi snart igen.

059

Pimpat min cykel så den blev snyggare än snyggast. Kanske inte snabbast men snyggast, det är inte fy skam. Fick ett paket från http://www.cykelkraft.se med lite nya greppvänliga saker i.

image

image

Handtag från Lizard Skins som är jättesköna med bra grepp även när det regnar.

Handskar från GripGrab som är tunna på ovansidan och har bra grepp och vaddering på undersidan. Har bara använt mig av GripGrab handskar senaste åren och gillar dom. Håller bra trots flera turer i tvättmaskinen också vilket är bra när man pysslar med snorsport…..

Så med nytt grepp dubbelt upp lär jag inte tappa taget så lätt. Nu tränar vi på så hörs vi snart igen.

059

En kort fundering.

12 Jun

Hur står ni landsvägscyklister ut med all vind? Blåser ju nästan bara motvind hela tiden känns det som. Imponerande!

Igår körde jag däremot Värmlandsserien i Åmotfors. Blev fullpott och mjölksyrafest. Regntung bana av gräs, lera och sågspån som riktigt sög musten ur mig. Men arrangemanget var riktigt trevligt. Speaker, musik, publik, härliga funktionärer och priser. Åmotfors IF får bästa arrangerade Värmlandsserien av mig. Nåt för oss andra klubbar att bita i. Men vi i OK Tyr har fortfarande roligaste banan……

image

OK Tyr tjejerna. Victoria, Jag, Maria, Felicia och Viktoria.

image

Hur står ni landsvägscyklister ut med all vind? Blåser ju nästan bara motvind hela tiden känns det som. Imponerande!

Igår körde jag däremot Värmlandsserien i Åmotfors. Blev fullpott och mjölksyrafest. Regntung bana av gräs, lera och sågspån som riktigt sög musten ur mig. Men arrangemanget var riktigt trevligt. Speaker, musik, publik, härliga funktionärer och priser. Åmotfors IF får bästa arrangerade Värmlandsserien av mig. Nåt för oss andra klubbar att bita i. Men vi i OK Tyr har fortfarande roligaste banan……

image

OK Tyr tjejerna. Victoria, Jag, Maria, Felicia och Viktoria.

image

Gnäll på cyklister.

7 Jun

Här har det varit mycket gnäll mellan cyklister och bilister/fotgängare senaste veckan. Värst har landsvägscyklisterna. Dom ska inte köra på vägen och dom ska inte köra på cykelbanorna……vart ska dom köra då? Även vi som kör i skogen har fått oss en känga. Vi skrämmer folk…… Vi i klubben är noga med att sakta ner och göra oss ”synliga” för fotgängare men det är inte så lätt när dom har öronen fulla i musik, så lite får dom skylla sig själva i den frågan. Att bilisterna inte sköter sig när dom passerar cyklister är känt. Hur kan vi Svenskar vara så mycket mer korkade än hetlevrade Spanjorer och Italienare är frågan. Är vi helt sönder stressade???

Dom anklagar lvg cyklisterna att köra 70!!!km/h på Klarälvsbanan…..vi måste ha ovanligt snabba cyklister i Karlstad så se upp.

Vart ska lvg cyklisterna träna? På vägen eller lämplig cykelbana, typ Klarälvsbanan?

Hur som helst hade jag iaf en härlig Nationaldagstur i skogen. Mötte upp med Lisa på hennes nya Scott Genius, Eva-Lisa på hennes nya Allebike och Enduro esset Daniel för lite teknikträning. Många hjärnspöken som ska skrämmas, dax för Ghostbuster att komma till droppen. Men det har faktiskt blivit lite bättre.

Här har det varit mycket gnäll mellan cyklister och bilister/fotgängare senaste veckan. Värst har landsvägscyklisterna. Dom ska inte köra på vägen och dom ska inte köra på cykelbanorna……vart ska dom köra då? Även vi som kör i skogen har fått oss en känga. Vi skrämmer folk…… Vi i klubben är noga med att sakta ner och göra oss ”synliga” för fotgängare men det är inte så lätt när dom har öronen fulla i musik, så lite får dom skylla sig själva i den frågan. Att bilisterna inte sköter sig när dom passerar cyklister är känt. Hur kan vi Svenskar vara så mycket mer korkade än hetlevrade Spanjorer och Italienare är frågan. Är vi helt sönder stressade???

Dom anklagar lvg cyklisterna att köra 70!!!km/h på Klarälvsbanan…..vi måste ha ovanligt snabba cyklister i Karlstad så se upp.

Vart ska lvg cyklisterna träna? På vägen eller lämplig cykelbana, typ Klarälvsbanan?

Hur som helst hade jag iaf en härlig Nationaldagstur i skogen. Mötte upp med Lisa på hennes nya Scott Genius, Eva-Lisa på hennes nya Allebike och Enduro esset Daniel för lite teknikträning. Många hjärnspöken som ska skrämmas, dax för Ghostbuster att komma till droppen. Men det har faktiskt blivit lite bättre.

Nya tider…..

29 Maj

Värmen har kommit och jag bara älskar sommar, sol och värme. Jag är absolut ingen vintercyklist som jagar mil i benen i minusgrader. Härom dagen körde vi träningstävling runt 8:an. Slingan på Strava döpte Henrik visst till Ankis åtta, schysst å ha en egen åtta……som Olof Hagliden visade mig😂. Men döpt är döpt…….

image

Lite upp och lite ner, en snabb del och en teknisk del. Rolig sträcka och jobbig. Kolla in min Strava om ni undrar vad jag tränar.

Var till doktorn idag med luftrören. Lungorna var mer än ok. Rena hästlungorna och långt över gränsvärdet för damer i min ålder. Men jag får någon slags kramp i luftrören vid ansträngning. Får prova en mindre dos Bricanyl nu och se om det hjälper. Luft måste man ju ha.

Skulle tränat lite idag. Tänkte lufta racern men var så trött i kroppen efter nattjobb att jag landade i stallet istället och bara slappade runt. Nya tag imorgon då vi ska jaga varandra i Bryngfjorden. Intervaller!!! Min favorit träning när man inte lullar runt på tekniska stigar.

image

Kan bara skvallra om att Garmin klockans värden stämmer ganska bra…..det trodde jag inte.

Värmen har kommit och jag bara älskar sommar, sol och värme. Jag är absolut ingen vintercyklist som jagar mil i benen i minusgrader. Härom dagen körde vi träningstävling runt 8:an. Slingan på Strava döpte Henrik visst till Ankis åtta, schysst å ha en egen åtta……som Olof Hagliden visade mig😂. Men döpt är döpt…….

image

Lite upp och lite ner, en snabb del och en teknisk del. Rolig sträcka och jobbig. Kolla in min Strava om ni undrar vad jag tränar.

Var till doktorn idag med luftrören. Lungorna var mer än ok. Rena hästlungorna och långt över gränsvärdet för damer i min ålder. Men jag får någon slags kramp i luftrören vid ansträngning. Får prova en mindre dos Bricanyl nu och se om det hjälper. Luft måste man ju ha.

Skulle tränat lite idag. Tänkte lufta racern men var så trött i kroppen efter nattjobb att jag landade i stallet istället och bara slappade runt. Nya tag imorgon då vi ska jaga varandra i Bryngfjorden. Intervaller!!! Min favorit träning när man inte lullar runt på tekniska stigar.

image

Kan bara skvallra om att Garmin klockans värden stämmer ganska bra…..det trodde jag inte.

Squirt Lube och ledig helg.

21 Maj

Ledig helg och den har bjudit på sol och lite värme. Det blåste lite kyligt igår men ändå helt  ok. Vi körde en träningstävling uppe på KMTI-berget igår. Banan är rolig och teknisk, blev ett riktigt bra träningspass för mig. Lisa drog dom första 2 varven i ett snabbt tempo och det var till att bita i om jag skulle följa, sen drog jag dom 2 sista. Kul var det och alla var trötta och nöjda i solen.

Idag har bästa gänget kört stigar i 2,5 timme runt i2. Skratt, vurpor, fina stigar, tekniska stigar, lera, och bara chillat. Mer sånt!!!!

image

Foto: Lisa Hällsten (helli01)

Tänkte berätta lite om det vax jag har på kedjan. Har talat mig varm om detta på träningarna i slutet nu. Det heter Squirt Dry Lube. Det här vaxet är det bästa jag haft på kedjan. Kladdar inte och håller superbra. Tvätta kedjan noga och låt torka ordentligt. Lägg på Squirt och låt torka, sen lägger jag på igen och låter torka. Sen är det bara att köra. Jag brukar spola av cykeln efter varje tur om den blir skitig, men behöver inte lägga på vax varje gång för den sitter kvar! När jag körde med olja fick jag tvätta av kedjan efter varje tur och smörja om. Men vax är inte kletigt och allt fastnar inte längre i kedjan och geggar runt. Testa! Det är kanon!!! Jag köper mitt på https://www.teamsportiaonline.se/ och hämtar ut det i butiken här i stan. Men man kan även beställa det hos http://www.rightforbike.se/ .

image

Ledig helg och den har bjudit på sol och lite värme. Det blåste lite kyligt igår men ändå helt  ok. Vi körde en träningstävling uppe på KMTI-berget igår. Banan är rolig och teknisk, blev ett riktigt bra träningspass för mig. Lisa drog dom första 2 varven i ett snabbt tempo och det var till att bita i om jag skulle följa, sen drog jag dom 2 sista. Kul var det och alla var trötta och nöjda i solen.

Idag har bästa gänget kört stigar i 2,5 timme runt i2. Skratt, vurpor, fina stigar, tekniska stigar, lera, och bara chillat. Mer sånt!!!!

image

Foto: Lisa Hällsten (helli01)

Tänkte berätta lite om det vax jag har på kedjan. Har talat mig varm om detta på träningarna i slutet nu. Det heter Squirt Dry Lube. Det här vaxet är det bästa jag haft på kedjan. Kladdar inte och håller superbra. Tvätta kedjan noga och låt torka ordentligt. Lägg på Squirt och låt torka, sen lägger jag på igen och låter torka. Sen är det bara att köra. Jag brukar spola av cykeln efter varje tur om den blir skitig, men behöver inte lägga på vax varje gång för den sitter kvar! När jag körde med olja fick jag tvätta av kedjan efter varje tur och smörja om. Men vax är inte kletigt och allt fastnar inte längre i kedjan och geggar runt. Testa! Det är kanon!!! Jag köper mitt på https://www.teamsportiaonline.se/ och hämtar ut det i butiken här i stan. Men man kan även beställa det hos http://www.rightforbike.se/ .

image

Silver i Vårgårda trots trubbel.

16 Maj

Var i Vårgårda i Söndags och körde Västgötacupen samt Nordiskt Mästerskap för D40. Regnet öste ner på förmiddagen och gjorde banan slirig och svår körd. Filmade lite av banan med min Gopro men har lite okunskap i hur man fixar till en film…..men den dyker nog upp så småningom. Regnet avtog och solen tittade fram på eftermiddagen. Fuktigt men varmt blev det och humöret steg. Banan var bitvis riktigt utmanande och vet nu att vi har inga riktiga branter att träna i…… Stockhindren gick att rulla över men jag tjänade mer tid på att ösa nerför B-spåret än att bromsa över stockar. Sen var det Kamikaze-kurvan längst ner i backen innan hoppet……tror aldrig jag har sett så många vurpor under en dag….men tror det gick bra med alla. Där for folk till höger o vänster i halkan, helt utan kontroll. Själv (var inte ensam) gick jag/åkte på häcken ner…..hur säkert som helst! Efter första varvet hängde jag med bra på ledande Charlotte Brems men sen började eländet. Luftrören svek och jag kippade efter luft. Tänkte bryta men intalade mig själv att det släpper bara pulsen går ner……problemet är att pulsen går inte ner på denna banan. Dåligt syreupptag och mjölksyra är ingen bra kombo……det är liksom syre som transporterar bort syra. Hela kroppen blev nog sur men mållinjen kom tillslut. Åkte in på en 2:ra plats och får vara mer än nöjd att jag tog mig i mål. Tid hos läkaren är nu beställd! Egen diagnos : ansträngningsastma då jag känt av detta förr.

image

 

 


 

 

 

 


Var i Vårgårda i Söndags och körde Västgötacupen samt Nordiskt Mästerskap för D40. Regnet öste ner på förmiddagen och gjorde banan slirig och svår körd. Filmade lite av banan med min Gopro men har lite okunskap i hur man fixar till en film…..men den dyker nog upp så småningom. Regnet avtog och solen tittade fram på eftermiddagen. Fuktigt men varmt blev det och humöret steg. Banan var bitvis riktigt utmanande och vet nu att vi har inga riktiga branter att träna i…… Stockhindren gick att rulla över men jag tjänade mer tid på att ösa nerför B-spåret än att bromsa över stockar. Sen var det Kamikaze-kurvan längst ner i backen innan hoppet……tror aldrig jag har sett så många vurpor under en dag….men tror det gick bra med alla. Där for folk till höger o vänster i halkan, helt utan kontroll. Själv (var inte ensam) gick jag/åkte på häcken ner…..hur säkert som helst! Efter första varvet hängde jag med bra på ledande Charlotte Brems men sen började eländet. Luftrören svek och jag kippade efter luft. Tänkte bryta men intalade mig själv att det släpper bara pulsen går ner……problemet är att pulsen går inte ner på denna banan. Dåligt syreupptag och mjölksyra är ingen bra kombo……det är liksom syre som transporterar bort syra. Hela kroppen blev nog sur men mållinjen kom tillslut. Åkte in på en 2:ra plats och får vara mer än nöjd att jag tog mig i mål. Tid hos läkaren är nu beställd! Egen diagnos : ansträngningsastma då jag känt av detta förr.

image

 

 


 

 

 

 

Värmlandsserien och nya handtag tankar.

10 Maj

Igår var jag i Karlskoga och körde Värmlandsserien. Karlskogacyklisterna stod för värdskapet och bjöd på nästan samma bana som förra året. Banan är kuperad, lätt åkt, och faktiskt väldigt rolig. Den ligger vid Djärvstugan, en fantastiskt vacker plats mellan Karlskoga och Örebro vid Våtsjön. Starten gick bra och jag var först av damerna, halkade sedan på en rot i en brant och fick springa uppför. Hade Anna-Carin i rygg så hon åkte lätt förbi innan jag satt mig på cykeln igen…….och försvann…….hon tävlar som tur är i D50 för hon är grymt snabb. Körde resten av loppet med några grabbar och hade andra platsen säker hela vägen. Kände mig riktigt stark och det märks att Klippingracet var bra för att komma lite närmare någon slags form……..har ju känt mig ganska formlös innan det loppet.

012 013 014

015

Var grymt kallt före loppet igår. Dunjackan var min räddning. Haglade mellan Karlstad och Kristinehamn så var inte helt på topp innan Värmlandsserien.

Idag har varit en seg dag på jobbet. Tröttast av alla har jag försökt sett pigg ut……..tror inte jag lyckades så jättebra. Nattjobb, lite sömn, Värmlandsserien och började kl 7 imorse………sätter sina spår. Skulle träna idag men får prioritera sömn och vila ikväll. Blir lite roliga stigar imorgon istället.

018

Ska äntligen köpa nya handtag till cykeln. Blir röda fina från Lizard Skin. Ska bara få tummen ur och beställa dom.

Kommer bli jätte snygga till min svart-röda Specialized.

Lizard-Skins-DSP-Grip-30-3mm-Bar-Grips-Red-LS-30350

Igår var jag i Karlskoga och körde Värmlandsserien. Karlskogacyklisterna stod för värdskapet och bjöd på nästan samma bana som förra året. Banan är kuperad, lätt åkt, och faktiskt väldigt rolig. Den ligger vid Djärvstugan, en fantastiskt vacker plats mellan Karlskoga och Örebro vid Våtsjön. Starten gick bra och jag var först av damerna, halkade sedan på en rot i en brant och fick springa uppför. Hade Anna-Carin i rygg så hon åkte lätt förbi innan jag satt mig på cykeln igen…….och försvann…….hon tävlar som tur är i D50 för hon är grymt snabb. Körde resten av loppet med några grabbar och hade andra platsen säker hela vägen. Kände mig riktigt stark och det märks att Klippingracet var bra för att komma lite närmare någon slags form……..har ju känt mig ganska formlös innan det loppet.

012 013 014

015

Var grymt kallt före loppet igår. Dunjackan var min räddning. Haglade mellan Karlstad och Kristinehamn så var inte helt på topp innan Värmlandsserien.

Idag har varit en seg dag på jobbet. Tröttast av alla har jag försökt sett pigg ut……..tror inte jag lyckades så jättebra. Nattjobb, lite sömn, Värmlandsserien och började kl 7 imorse………sätter sina spår. Skulle träna idag men får prioritera sömn och vila ikväll. Blir lite roliga stigar imorgon istället.

018

Ska äntligen köpa nya handtag till cykeln. Blir röda fina från Lizard Skin. Ska bara få tummen ur och beställa dom.

Kommer bli jätte snygga till min svart-röda Specialized.

Lizard-Skins-DSP-Grip-30-3mm-Bar-Grips-Red-LS-30350

Klippingracet

1 Maj

I Lördags var det säsongspremiär i på tävlingsbanan. Säter och Klippingracet bjöd på en mycket rolig och utmanande bana. Dropp och backar, rötter och stenkistor. Starten gick uppför en mindre backe och man körde upp och ner tre gånger innan man fortsatte mot ett dropp och in i skogen. Några förädiska stenar var det att se upp med, många fick punktering under dagen. En större och en mindre stenkista skulle passeras. Några dropp utför stenar och några byggda av stockar, men jag körde alla A-spår utom ett. Det kör jag nästa år…… Sen var det två större stenar man skulle över, första gick bra en vid andra tog det stopp…….för många….. Gick fortare att hoppa av och springa över båda.

114

Här visar klubbkompisen och Ambulanskollegan Tobias Johansson hur kluriga dom var……..

Men det var inte bara han som fick sätta ner foten under loppets gång……. Jag låg med bra som 3:a första varvet men en cyklist framför mig vurpade på en sten vilket gjorde att jag fick sätta ner foten mot en större sten halkade iväg med foten och ramlade över stenen och blev liggande som en sköldpadda på rygg med cykeln över mig samtidigt som Bla klubbkompisen Lisa Hällsten i D40 passerade mig. Lite sinnig kom jag tillslut upp på cykeln för att adrenalinstinn vurpa längre fram igen på en jäkla rot. Blev då passerad av några H-sport killar. En bra bit efter dom 3 första i D40 började jag jaga ikapp. Fick fatt på Lisa i backarna och orkade rycka ifrån och knipa 3:e platsen. 1-2-3:an i D40 var i mål inom 30 sek så det var ändå jämt under loppet. Lisa kom inte lång efter. Nu blickar vi framåt mot nya race!

Andra klubbkompisen och kollegan Daniel smakade också på stenarna…….lite mörbultad och blåslagen men det har ändå sett ut att gått bra.

092

083107122

023053061057079

I Lördags var det säsongspremiär i på tävlingsbanan. Säter och Klippingracet bjöd på en mycket rolig och utmanande bana. Dropp och backar, rötter och stenkistor. Starten gick uppför en mindre backe och man körde upp och ner tre gånger innan man fortsatte mot ett dropp och in i skogen. Några förädiska stenar var det att se upp med, många fick punktering under dagen. En större och en mindre stenkista skulle passeras. Några dropp utför stenar och några byggda av stockar, men jag körde alla A-spår utom ett. Det kör jag nästa år…… Sen var det två större stenar man skulle över, första gick bra en vid andra tog det stopp…….för många….. Gick fortare att hoppa av och springa över båda.

114

Här visar klubbkompisen och Ambulanskollegan Tobias Johansson hur kluriga dom var……..

Men det var inte bara han som fick sätta ner foten under loppets gång……. Jag låg med bra som 3:a första varvet men en cyklist framför mig vurpade på en sten vilket gjorde att jag fick sätta ner foten mot en större sten halkade iväg med foten och ramlade över stenen och blev liggande som en sköldpadda på rygg med cykeln över mig samtidigt som Bla klubbkompisen Lisa Hällsten i D40 passerade mig. Lite sinnig kom jag tillslut upp på cykeln för att adrenalinstinn vurpa längre fram igen på en jäkla rot. Blev då passerad av några H-sport killar. En bra bit efter dom 3 första i D40 började jag jaga ikapp. Fick fatt på Lisa i backarna och orkade rycka ifrån och knipa 3:e platsen. 1-2-3:an i D40 var i mål inom 30 sek så det var ändå jämt under loppet. Lisa kom inte lång efter. Nu blickar vi framåt mot nya race!

Andra klubbkompisen och kollegan Daniel smakade också på stenarna…….lite mörbultad och blåslagen men det har ändå sett ut att gått bra.

092

083107122

023053061057079

Allt jäkla godis…..

17 Apr

Påsken är slut. Har jobbat i påsk och med det kommer massa godisätande……nu är det slut iaf både på stationen och hemma. Godis fritt nu ett tag! Det kom 10 cm nysnö på Långfredagen och Påskafton och Påskdagen tillbringade jag på jobbet. Men idag var jag ledig så passade på att cykla bort till tjejträningen med OK Tyr. Blev några varv på XCO banan och tränade lite hopp.

Vi passade på att ha lite Påsk mys på stationen oxå.

image

I nya numret av ”allt om mtb” kan ni läsa om första hjälpen och vad man ska tänka på om någon vurpar rejält mm. Jag är med och ger min syn på saken och vad jag tycker är viktigt att kunna. Cykla och köp!

image

Har hunnit med en träningstävling oxå. Vi hade strålande sol och varmt. Hetsade varandra runt den slinga vi kallar 8:an. Här går bl.a. en del av Karlstad XC. Karlstad XC går 9 september och är ett av dom bättre långloppen. Så boka in det i kalendern redan nu! Banan vi kör xco på har rotig uppförsbacke,  snabba flacka partier, tekniska partier och en rotig/stenig nedförsbacke. Varierad och rolig. Alla blev trötta!

image

Påsken är slut. Har jobbat i påsk och med det kommer massa godisätande……nu är det slut iaf både på stationen och hemma. Godis fritt nu ett tag! Det kom 10 cm nysnö på Långfredagen och Påskafton och Påskdagen tillbringade jag på jobbet. Men idag var jag ledig så passade på att cykla bort till tjejträningen med OK Tyr. Blev några varv på XCO banan och tränade lite hopp.

Vi passade på att ha lite Påsk mys på stationen oxå.

image

I nya numret av ”allt om mtb” kan ni läsa om första hjälpen och vad man ska tänka på om någon vurpar rejält mm. Jag är med och ger min syn på saken och vad jag tycker är viktigt att kunna. Cykla och köp!

image

Har hunnit med en träningstävling oxå. Vi hade strålande sol och varmt. Hetsade varandra runt den slinga vi kallar 8:an. Här går bl.a. en del av Karlstad XC. Karlstad XC går 9 september och är ett av dom bättre långloppen. Så boka in det i kalendern redan nu! Banan vi kör xco på har rotig uppförsbacke,  snabba flacka partier, tekniska partier och en rotig/stenig nedförsbacke. Varierad och rolig. Alla blev trötta!

image

Form på 20 dagar och mer bloggande.

9 Apr

Hur ska man hitta formen på 20 dagar? Har känts bra fram till dess att min axel började spöka och jag upphörde med cirkelträningen. Nu har det inte blivit så mycket styrketräning i slutet och det känns i kroppen. Har kört cykel men det fattas något, känner mig ganska klen för dagen. Sen kom förkylningen och det tog ner formen ännu mera. Men nu är jag på gång igen. Försöker köra lite träningstävlingar, intervaller och teknikturer på stigarna. Den 29 April åker ett gäng till Säter för årets första tävling.

Vi kommer åka till Isaberg med klubben helgen innan och på Måndagen är det Värmlandsserien. Sen blir det lugn träning under veckan innan Säter. Kanske kan få till nån halvform så det känns ok att åka och tävla.

Nu när cykelsäsongen är igång tänkte jag skärpa till mig med mitt bloggande. Mer bloggande och lite av varje i inläggen.

Strax ska jag cykla iväg till Söndagens träningsträvling. Varvbana 45 min + 1 varv blir det.

104

Mellangruppen på årets första Onsdagscykling med OK Tyr.

088

Två skönheter. Bettie och Epic. Bettie startade i Torsdags på Färjestad och var tyvärr dålig. Veterinär besök för henne. Epic knarrar i vevpartiet så cykeldoktorn för honom. Sjukstuga………

Hur ska man hitta formen på 20 dagar? Har känts bra fram till dess att min axel började spöka och jag upphörde med cirkelträningen. Nu har det inte blivit så mycket styrketräning i slutet och det känns i kroppen. Har kört cykel men det fattas något, känner mig ganska klen för dagen. Sen kom förkylningen och det tog ner formen ännu mera. Men nu är jag på gång igen. Försöker köra lite träningstävlingar, intervaller och teknikturer på stigarna. Den 29 April åker ett gäng till Säter för årets första tävling.

Vi kommer åka till Isaberg med klubben helgen innan och på Måndagen är det Värmlandsserien. Sen blir det lugn träning under veckan innan Säter. Kanske kan få till nån halvform så det känns ok att åka och tävla.

Nu när cykelsäsongen är igång tänkte jag skärpa till mig med mitt bloggande. Mer bloggande och lite av varje i inläggen.

Strax ska jag cykla iväg till Söndagens träningsträvling. Varvbana 45 min + 1 varv blir det.

104

Mellangruppen på årets första Onsdagscykling med OK Tyr.

088

Två skönheter. Bettie och Epic. Bettie startade i Torsdags på Färjestad och var tyvärr dålig. Veterinär besök för henne. Epic knarrar i vevpartiet så cykeldoktorn för honom. Sjukstuga………