En blogg om träning, tankar, med och motgång

Anki
Berggren

Allt jäkla godis…..

17 Apr

Påsken är slut. Har jobbat i påsk och med det kommer massa godisätande……nu är det slut iaf både på stationen och hemma. Godis fritt nu ett tag! Det kom 10 cm nysnö på Långfredagen och Påskafton och Påskdagen tillbringade jag på jobbet. Men idag var jag ledig så passade på att cykla bort till tjejträningen med OK Tyr. Blev några varv på XCO banan och tränade lite hopp.

Vi passade på att ha lite Påsk mys på stationen oxå.

image

I nya numret av ”allt om mtb” kan ni läsa om första hjälpen och vad man ska tänka på om någon vurpar rejält mm. Jag är med och ger min syn på saken och vad jag tycker är viktigt att kunna. Cykla och köp!

image

Har hunnit med en träningstävling oxå. Vi hade strålande sol och varmt. Hetsade varandra runt den slinga vi kallar 8:an. Här går bl.a. en del av Karlstad XC. Karlstad XC går 9 september och är ett av dom bättre långloppen. Så boka in det i kalendern redan nu! Banan vi kör xco på har rotig uppförsbacke,  snabba flacka partier, tekniska partier och en rotig/stenig nedförsbacke. Varierad och rolig. Alla blev trötta!

image

Påsken är slut. Har jobbat i påsk och med det kommer massa godisätande……nu är det slut iaf både på stationen och hemma. Godis fritt nu ett tag! Det kom 10 cm nysnö på Långfredagen och Påskafton och Påskdagen tillbringade jag på jobbet. Men idag var jag ledig så passade på att cykla bort till tjejträningen med OK Tyr. Blev några varv på XCO banan och tränade lite hopp.

Vi passade på att ha lite Påsk mys på stationen oxå.

image

I nya numret av ”allt om mtb” kan ni läsa om första hjälpen och vad man ska tänka på om någon vurpar rejält mm. Jag är med och ger min syn på saken och vad jag tycker är viktigt att kunna. Cykla och köp!

image

Har hunnit med en träningstävling oxå. Vi hade strålande sol och varmt. Hetsade varandra runt den slinga vi kallar 8:an. Här går bl.a. en del av Karlstad XC. Karlstad XC går 9 september och är ett av dom bättre långloppen. Så boka in det i kalendern redan nu! Banan vi kör xco på har rotig uppförsbacke,  snabba flacka partier, tekniska partier och en rotig/stenig nedförsbacke. Varierad och rolig. Alla blev trötta!

image

Form på 20 dagar och mer bloggande.

9 Apr

Hur ska man hitta formen på 20 dagar? Har känts bra fram till dess att min axel började spöka och jag upphörde med cirkelträningen. Nu har det inte blivit så mycket styrketräning i slutet och det känns i kroppen. Har kört cykel men det fattas något, känner mig ganska klen för dagen. Sen kom förkylningen och det tog ner formen ännu mera. Men nu är jag på gång igen. Försöker köra lite träningstävlingar, intervaller och teknikturer på stigarna. Den 29 April åker ett gäng till Säter för årets första tävling.

Vi kommer åka till Isaberg med klubben helgen innan och på Måndagen är det Värmlandsserien. Sen blir det lugn träning under veckan innan Säter. Kanske kan få till nån halvform så det känns ok att åka och tävla.

Nu när cykelsäsongen är igång tänkte jag skärpa till mig med mitt bloggande. Mer bloggande och lite av varje i inläggen.

Strax ska jag cykla iväg till Söndagens träningsträvling. Varvbana 45 min + 1 varv blir det.

104

Mellangruppen på årets första Onsdagscykling med OK Tyr.

088

Två skönheter. Bettie och Epic. Bettie startade i Torsdags på Färjestad och var tyvärr dålig. Veterinär besök för henne. Epic knarrar i vevpartiet så cykeldoktorn för honom. Sjukstuga………

Hur ska man hitta formen på 20 dagar? Har känts bra fram till dess att min axel började spöka och jag upphörde med cirkelträningen. Nu har det inte blivit så mycket styrketräning i slutet och det känns i kroppen. Har kört cykel men det fattas något, känner mig ganska klen för dagen. Sen kom förkylningen och det tog ner formen ännu mera. Men nu är jag på gång igen. Försöker köra lite träningstävlingar, intervaller och teknikturer på stigarna. Den 29 April åker ett gäng till Säter för årets första tävling.

Vi kommer åka till Isaberg med klubben helgen innan och på Måndagen är det Värmlandsserien. Sen blir det lugn träning under veckan innan Säter. Kanske kan få till nån halvform så det känns ok att åka och tävla.

Nu när cykelsäsongen är igång tänkte jag skärpa till mig med mitt bloggande. Mer bloggande och lite av varje i inläggen.

Strax ska jag cykla iväg till Söndagens träningsträvling. Varvbana 45 min + 1 varv blir det.

104

Mellangruppen på årets första Onsdagscykling med OK Tyr.

088

Två skönheter. Bettie och Epic. Bettie startade i Torsdags på Färjestad och var tyvärr dålig. Veterinär besök för henne. Epic knarrar i vevpartiet så cykeldoktorn för honom. Sjukstuga………

Det börjar ta sig.

24 Mar

Nu börjar förkylningen ge med sig. Körde lite på varvbanan vid KMTI härom dagen. Kändes bra men hade dåligt flås. Idag är jag ledig så på fm ska hästen få ett lugnt träningspass så ska jag köra lite på varvbanan uppe vid Tyrstugan efter lunch.

Har följt Cape Epic lite och vilka duktiga tjejer vi har. Jenny Rissveds och Jenny Stenerhag dominerar i värmen. Calle och Wengelin kämpar på. Vore häftigt att prova ett etapplopp.

Tävlingssäsongen närmar sig och funderar lite på om jag ska köra Dalslands XC eller Säter….långlopp eller XCO som första race för säsongen? 29 April är datumet för båda loppen. Hinner tänka några veckor till…

image

Det börjar bli fint i skogen.

image

Vissa filosoferar under träningarna…..Lisa:)

 

 

 

 

Nu börjar förkylningen ge med sig. Körde lite på varvbanan vid KMTI härom dagen. Kändes bra men hade dåligt flås. Idag är jag ledig så på fm ska hästen få ett lugnt träningspass så ska jag köra lite på varvbanan uppe vid Tyrstugan efter lunch.

Har följt Cape Epic lite och vilka duktiga tjejer vi har. Jenny Rissveds och Jenny Stenerhag dominerar i värmen. Calle och Wengelin kämpar på. Vore häftigt att prova ett etapplopp.

Tävlingssäsongen närmar sig och funderar lite på om jag ska köra Dalslands XC eller Säter….långlopp eller XCO som första race för säsongen? 29 April är datumet för båda loppen. Hinner tänka några veckor till…

image

Det börjar bli fint i skogen.

image

Vissa filosoferar under träningarna…..Lisa:)

 

 

 

 

Å där kom min tur…..

17 Mar

Har klarat mig hela hösten och vintern från förkylning men nu kom den även till mig. Kört många menar många influensor under vintern men klarat mig fint. Men nu har jag åkt på en förkylning….. Körde spinning i Tisdags och allt kändes bra. Vaknade på Onsdagen med halsont, snuva och nysningar som nära på ger nackskador. Halsonten är borta men snuvan och nysningarna är kvar. Så det är ganska lungt här hemma. Jobbar och pysslar med hästarna. Imorgon tänkte jag i alla fall köra lite teknikträning på MTB. Inget pulshöjande utan bara lite trixiga stigar mm. Tog en promenad tillsammans med kameran på skutberget i Onsdags. Jagade några ekorrar och blev utskälld av en svan.

image image

Avkopplande och solen värmde. Men nu längtar jag ut på cykeln. SMHI visar snö imorgon……YR.no visar sol…..hoppas på det bästa. Min fina Epic är redo för lite teknikträning.

 

Har klarat mig hela hösten och vintern från förkylning men nu kom den även till mig. Kört många menar många influensor under vintern men klarat mig fint. Men nu har jag åkt på en förkylning….. Körde spinning i Tisdags och allt kändes bra. Vaknade på Onsdagen med halsont, snuva och nysningar som nära på ger nackskador. Halsonten är borta men snuvan och nysningarna är kvar. Så det är ganska lungt här hemma. Jobbar och pysslar med hästarna. Imorgon tänkte jag i alla fall köra lite teknikträning på MTB. Inget pulshöjande utan bara lite trixiga stigar mm. Tog en promenad tillsammans med kameran på skutberget i Onsdags. Jagade några ekorrar och blev utskälld av en svan.

image image

Avkopplande och solen värmde. Men nu längtar jag ut på cykeln. SMHI visar snö imorgon……YR.no visar sol…..hoppas på det bästa. Min fina Epic är redo för lite teknikträning.

 

Våren hälsade på.

11 Mar

Under veckan har jag kört spinning, löpning och ett fint pass på MTB i skogen igår. Solen sken och vårvärme i luften. Passade på att lufta min Specialized när det inte var läge för dubbat. Lite sträv is och en mindre mängd snö på ett fåtal ställen på grusvägar/stigar men inget som hindrade att köra utan dubb. Härligt att vara ute på rena stigar och suget kom tillbaka för träning……har ju gått lite trögt en period nu.

image

Var inne på Solsta Cykel härom dagen och kollade på alla snygga cyklar samt pratade lite om cykelsäsongen. Tänkte prova ett landsvägslopp. Skruvstaloppet http://idrottonline.se/SkruvstadsIdrottsklubb-Cykel/Skruvstadloppet2017

Idag cyklar gänget distans……jag åker in till travbanan med Bettie för ett litet test i snabbare tempo. Just nu är det minusgrader igen och förhoppningsvis är travbanan uppsladdad och mjuk.

Hörs?

Under veckan har jag kört spinning, löpning och ett fint pass på MTB i skogen igår. Solen sken och vårvärme i luften. Passade på att lufta min Specialized när det inte var läge för dubbat. Lite sträv is och en mindre mängd snö på ett fåtal ställen på grusvägar/stigar men inget som hindrade att köra utan dubb. Härligt att vara ute på rena stigar och suget kom tillbaka för träning……har ju gått lite trögt en period nu.

image

Var inne på Solsta Cykel härom dagen och kollade på alla snygga cyklar samt pratade lite om cykelsäsongen. Tänkte prova ett landsvägslopp. Skruvstaloppet http://idrottonline.se/SkruvstadsIdrottsklubb-Cykel/Skruvstadloppet2017

Idag cyklar gänget distans……jag åker in till travbanan med Bettie för ett litet test i snabbare tempo. Just nu är det minusgrader igen och förhoppningsvis är travbanan uppsladdad och mjuk.

Hörs?

Rinkbandy intervaller…..

22 Feb

Idag var det Rinkbandy match. Ambulansen Karlstad mot Ambulansen Kristinehamn…..årets viktigaste match. Vi på Karlstad stationen tog hem segern. Hade för första gången på mig pulsklockan på en bandymatch. Blev ett helt ok intervallpass. image

image

Är ju inte helt borta på isen. Har ju faktiskt några SM-guld med Västerstrand AIK så det kändes ganska bra att vara ute på isen igen. Har en axel som bråkar och den mår ju mindre bra nu. Men det var värt lite smärta.

Tidigare i veckan var jag ute i skogen. Is och vatten fanns det gott om men det blev ändå en bra tur. Har varit lite sliten så det kändes bra att köra ensam i ett lugnt tempo och njuta lite i solen.

image

Det här med dubbdäck är roligt så länge man kör sakta. Fy satan va trögt det går. Längtar verkligen efter vår och sommar. Har faktiskt fått nog av vinter. Till råga på allt kom det 15 cm blötsnö inatt. Slask och vatten överallt.

Nu när min axel krånglar kan jag inte åka längdskidor och inte köra cirkelträning så jag är fast i löpskorna eller cykelskorna. Testar nu Voltaren Gel så får vi se vad som händer.

image

Idag var det Rinkbandy match. Ambulansen Karlstad mot Ambulansen Kristinehamn…..årets viktigaste match. Vi på Karlstad stationen tog hem segern. Hade för första gången på mig pulsklockan på en bandymatch. Blev ett helt ok intervallpass. image

image

Är ju inte helt borta på isen. Har ju faktiskt några SM-guld med Västerstrand AIK så det kändes ganska bra att vara ute på isen igen. Har en axel som bråkar och den mår ju mindre bra nu. Men det var värt lite smärta.

Tidigare i veckan var jag ute i skogen. Is och vatten fanns det gott om men det blev ändå en bra tur. Har varit lite sliten så det kändes bra att köra ensam i ett lugnt tempo och njuta lite i solen.

image

Det här med dubbdäck är roligt så länge man kör sakta. Fy satan va trögt det går. Längtar verkligen efter vår och sommar. Har faktiskt fått nog av vinter. Till råga på allt kom det 15 cm blötsnö inatt. Slask och vatten överallt.

Nu när min axel krånglar kan jag inte åka längdskidor och inte köra cirkelträning så jag är fast i löpskorna eller cykelskorna. Testar nu Voltaren Gel så får vi se vad som händer.

image

Distans i vargarnas spår.

6 Feb

Torsdagen bjöd på 2 x 20 min på ”crossbanan” som vi kallar den. Hade fixat på dubbdäck och det var riktigt skönt att ha dom på. Nu kunde jag slappna av och använda mina 2 x 20 till något bra. Försökte lägga mig på 160 i puls och mala på där. Kändes bra och blev ett lyckat pulspass.

Fredagen körde jag, Xara och Lisa Cirkelträning på KMTI. Jag gillar verkligen cirkelträning. Passar mig bra att få styrka på annat sätt än inne i gymmet. Det där mad vikter och gym är inte riktigt min grej. Cirkelträningen är 12-13 stationer. Varannan lite styrka/puls och nästa enbart styrka. Vi kör 40 arbete och 20 vila i 3 varv. Kalaset brukar avslutad med 60 sek burpees…….eller hur det stavas……ni som kört dom vet vad jag menar…….djävulens påfund…..

Lördagen var distansdag. Jag och Xara körde distans runt forshaga, öster deje, mölnbacka, missade nån väg och hamnade i olsäter. Därifrån fick vi ta klarälvsbanan tillbaka mot forshaga. Någonstans påvägen förlorade jag mina ben……trots försök med några u-gels var det kört. Var helt stum i benen och hatade mer än allt annat mina dubbdäck just då. Xara rullade brevid på sina racedäck och försökte peppa en med träben……fy satan va trött i benen jag var. Men 4 timmar fick vi ihop och det var tacksamt. På klarälvsbanan fick vi se spår av vargen. Det hade snöat lite under natten och klarälvsbanan plogas inte under vintern efter deje. Så vi följde vargen hemåt en bit, eller vargarna. Det var två stycken som hade sprungit i bredd. Tillslut var jag äntligen hemma.

028

Söndagen var det jobb på ambulansen och en långtur till Göteborg. Finns inte så många alternativ till lunch ibland en Söndag. Men kan lova att den pizzan satt som ett smäck i magen. Mätt och belåten rullade jag mot Karlstad.

030

Måndag idag och jag har ängnat min lediga dag till hästarna. Dom har fått träna och jag har tagit en slappar dag. Imorgon blir det intervaller.

Vi hörs!!!

Torsdagen bjöd på 2 x 20 min på ”crossbanan” som vi kallar den. Hade fixat på dubbdäck och det var riktigt skönt att ha dom på. Nu kunde jag slappna av och använda mina 2 x 20 till något bra. Försökte lägga mig på 160 i puls och mala på där. Kändes bra och blev ett lyckat pulspass.

Fredagen körde jag, Xara och Lisa Cirkelträning på KMTI. Jag gillar verkligen cirkelträning. Passar mig bra att få styrka på annat sätt än inne i gymmet. Det där mad vikter och gym är inte riktigt min grej. Cirkelträningen är 12-13 stationer. Varannan lite styrka/puls och nästa enbart styrka. Vi kör 40 arbete och 20 vila i 3 varv. Kalaset brukar avslutad med 60 sek burpees…….eller hur det stavas……ni som kört dom vet vad jag menar…….djävulens påfund…..

Lördagen var distansdag. Jag och Xara körde distans runt forshaga, öster deje, mölnbacka, missade nån väg och hamnade i olsäter. Därifrån fick vi ta klarälvsbanan tillbaka mot forshaga. Någonstans påvägen förlorade jag mina ben……trots försök med några u-gels var det kört. Var helt stum i benen och hatade mer än allt annat mina dubbdäck just då. Xara rullade brevid på sina racedäck och försökte peppa en med träben……fy satan va trött i benen jag var. Men 4 timmar fick vi ihop och det var tacksamt. På klarälvsbanan fick vi se spår av vargen. Det hade snöat lite under natten och klarälvsbanan plogas inte under vintern efter deje. Så vi följde vargen hemåt en bit, eller vargarna. Det var två stycken som hade sprungit i bredd. Tillslut var jag äntligen hemma.

028

Söndagen var det jobb på ambulansen och en långtur till Göteborg. Finns inte så många alternativ till lunch ibland en Söndag. Men kan lova att den pizzan satt som ett smäck i magen. Mätt och belåten rullade jag mot Karlstad.

030

Måndag idag och jag har ängnat min lediga dag till hästarna. Dom har fått träna och jag har tagit en slappar dag. Imorgon blir det intervaller.

Vi hörs!!!

Trailrun och GoPro drömmar.

31 Jan

Har vilat några dagar och det var vad kroppen behövde. Delar min tid mellan träning, hästar och jobb och ibland blir jag bara trött. Orkar inte träna mig själv, hästen måste träna och jobbet måste skötas så det blir min träning som blir lidande. Tog tag i mig själv och rasslade ut i skogen. Trailrun på MTB stigarna. 8.5 km…..låter kanske inte så mycket men när det gäller löpning och mig är det riktigt bra…. Fina lite isiga stigar blev det men mina Icebug är kanon, bara att slappna av och springa.

image

Saknar cyklingen nu och har faktiskt köpt ett par beg dubbdäck. Nu blir det lite mer cykel. Vi har ingen snö men massa is i skogen.

Jag önskar mig verkligen en GoPro.  Kunna filma lite moments. Både med mig och hästen. Blir inte samma sak och filma med mobilen.   Vore ju roligt att lägga upp filmer på bloggen. Säker på att det blir några bloopers. Är ju alltid nån som slår volter på våra träningar. Tyvärr är priset stadigt. Hoppas på en fin GoPro rea snart.

image

Nu ska jag kränga på dubbdäcken och antagligen få ett vansinnesutbrott…..på Torsdag blir det 3×20 på en isig crossbana med Team Lugnets Massage.

Vi hörs//

Anki

Har vilat några dagar och det var vad kroppen behövde. Delar min tid mellan träning, hästar och jobb och ibland blir jag bara trött. Orkar inte träna mig själv, hästen måste träna och jobbet måste skötas så det blir min träning som blir lidande. Tog tag i mig själv och rasslade ut i skogen. Trailrun på MTB stigarna. 8.5 km…..låter kanske inte så mycket men när det gäller löpning och mig är det riktigt bra…. Fina lite isiga stigar blev det men mina Icebug är kanon, bara att slappna av och springa.

image

Saknar cyklingen nu och har faktiskt köpt ett par beg dubbdäck. Nu blir det lite mer cykel. Vi har ingen snö men massa is i skogen.

Jag önskar mig verkligen en GoPro.  Kunna filma lite moments. Både med mig och hästen. Blir inte samma sak och filma med mobilen.   Vore ju roligt att lägga upp filmer på bloggen. Säker på att det blir några bloopers. Är ju alltid nån som slår volter på våra träningar. Tyvärr är priset stadigt. Hoppas på en fin GoPro rea snart.

image

Nu ska jag kränga på dubbdäcken och antagligen få ett vansinnesutbrott…..på Torsdag blir det 3×20 på en isig crossbana med Team Lugnets Massage.

Vi hörs//

Anki

Mattila, Icebug och Oakley.

26 Jan

OK Tyr fixade ett skidläger i Mattila som jag, Lisa, Xara och Daniel åkte upp till. Fick ta mig 10 mil upp till Torsby för att få se snö….. Mattila ligger yttligare 4 mil längre bort. Var inte lika mycket snö som förra året men tillräckligt för att kunna åka längdskidor. På Lördagen var jag och Lisa med på skidskola som hölls av Erik Hansson och lärde oss ”åka” skidor……inte ”gå” skidor…..nyttigt och lärorikt för oss som inte åkt skidor så mycket dom senaste åren.

image

image

image

Xara Sand, jag och Lisa Hällsten åker madrass……se upp!!!!

Mina löparskor icebug har varit till stor nytta här hemma. Har ju inga dubbdäck på cykeln och vägar/stigar består av blankis. Är ju ingen löpare med nöden har ingen lag så löpträning har det blivit ändå.

OK Tyrs tjejträningar den här säsongen kostar en slant och har endast 15 platser. 8 bokningar första dagen och vi ser framemot en bra nybörjarkurs i MTB.

Västgötacupen har kommit ut med sina tävlingsdatum för ett tag sedan……jäkla pyssel att lägga jobbschema, hästschema, tävlingsschema när det är för lite timmar på dygnet…..

image

Jag bara älskar solglasögon och försöker hålla fingrarna borta från köp knappen. Kan rekommendera http://www.sportbrillor.se där finns både snygga Oakley, X-kross och Rudy Projekt mfl för er som letar nya glasögon inför 2017. Själv älskar jag mina Oakley…..

image

 

 

OK Tyr fixade ett skidläger i Mattila som jag, Lisa, Xara och Daniel åkte upp till. Fick ta mig 10 mil upp till Torsby för att få se snö….. Mattila ligger yttligare 4 mil längre bort. Var inte lika mycket snö som förra året men tillräckligt för att kunna åka längdskidor. På Lördagen var jag och Lisa med på skidskola som hölls av Erik Hansson och lärde oss ”åka” skidor……inte ”gå” skidor…..nyttigt och lärorikt för oss som inte åkt skidor så mycket dom senaste åren.

image

image

image

Xara Sand, jag och Lisa Hällsten åker madrass……se upp!!!!

Mina löparskor icebug har varit till stor nytta här hemma. Har ju inga dubbdäck på cykeln och vägar/stigar består av blankis. Är ju ingen löpare med nöden har ingen lag så löpträning har det blivit ändå.

OK Tyrs tjejträningar den här säsongen kostar en slant och har endast 15 platser. 8 bokningar första dagen och vi ser framemot en bra nybörjarkurs i MTB.

Västgötacupen har kommit ut med sina tävlingsdatum för ett tag sedan……jäkla pyssel att lägga jobbschema, hästschema, tävlingsschema när det är för lite timmar på dygnet…..

image

Jag bara älskar solglasögon och försöker hålla fingrarna borta från köp knappen. Kan rekommendera http://www.sportbrillor.se där finns både snygga Oakley, X-kross och Rudy Projekt mfl för er som letar nya glasögon inför 2017. Själv älskar jag mina Oakley…..

image

 

 

Nya skor och fortsatt snöfritt…..

15 Jan

Måste säga att vilken värdelös vinter vi har i Karlstad. Inte en snöflinga på marken. Lite is här och var men annars är det bara frusna knöliga grusvägar och skogsvägar. Stigarna i skogen är ok bitvis med inslag av frusna pölar här och där.

Vi lyckades köra en deltävling av Vintercupen förra helgen då det var lite vitt på marken…….sen ösregnade det….

079

foto: Lisa Hällsten

Har under veckan fortsatt min ”vinter”träning med cirkelträning, spinning intervaller, löpning och vintercupen. Lite cykel ute men suget finns inte riktigt när det är kallt och tråkigt. Ska försöka få in ett distanspass i veckan men just nu har det varit svårt. Köra distans ensam är väldigt jobbigt i kylan. Och det har inte passat in när kompisarna kört….då har jag jobbat eller så ska hästen in till travbanan för sin träning. Ett pussel detta….. Men det känns som det inte gör så mycket, jag får min träning på annat sätt. Lite annorlunda upplägg kanske men vi får se till sommaren om det fungerat. Har ju min grymma Specialized Epic att flyga fram på vore ju synd om motorn var trött…….

Har köpt nya löparskor. Icebug med dubb, behövs här ute på landet. Stora is partier man ska ta sig över på rundorna. Springer nu på samma banor som hästarna tränar, är ju inte så mycket för riktiga vägar varken när det gäller löpning eller cykel…..

094

Grymt grepp och är bara att ösa på över isen.

095

Så här ser det ut bitvis i skogen. Tjock blank is. Har inga dubb på cykeln så det är en orsak till att jag inte cyklar så mycket oxå…….

 

Måste säga att vilken värdelös vinter vi har i Karlstad. Inte en snöflinga på marken. Lite is här och var men annars är det bara frusna knöliga grusvägar och skogsvägar. Stigarna i skogen är ok bitvis med inslag av frusna pölar här och där.

Vi lyckades köra en deltävling av Vintercupen förra helgen då det var lite vitt på marken…….sen ösregnade det….

079

foto: Lisa Hällsten

Har under veckan fortsatt min ”vinter”träning med cirkelträning, spinning intervaller, löpning och vintercupen. Lite cykel ute men suget finns inte riktigt när det är kallt och tråkigt. Ska försöka få in ett distanspass i veckan men just nu har det varit svårt. Köra distans ensam är väldigt jobbigt i kylan. Och det har inte passat in när kompisarna kört….då har jag jobbat eller så ska hästen in till travbanan för sin träning. Ett pussel detta….. Men det känns som det inte gör så mycket, jag får min träning på annat sätt. Lite annorlunda upplägg kanske men vi får se till sommaren om det fungerat. Har ju min grymma Specialized Epic att flyga fram på vore ju synd om motorn var trött…….

Har köpt nya löparskor. Icebug med dubb, behövs här ute på landet. Stora is partier man ska ta sig över på rundorna. Springer nu på samma banor som hästarna tränar, är ju inte så mycket för riktiga vägar varken när det gäller löpning eller cykel…..

094

Grymt grepp och är bara att ösa på över isen.

095

Så här ser det ut bitvis i skogen. Tjock blank is. Har inga dubb på cykeln så det är en orsak till att jag inte cyklar så mycket oxå…….