Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Julkalender

Lucka 11 – Stilren tröja från Bonne Mécanique och Café du cycliste

Tröja-gulBonne Mécanique är Stockholms första och enda cykeldepå och ligger i det område som på sistone utvecklats till ett eget litet cykelmecka på söder, närmare bestämt på Vartoftagatan 45. Här finns möjlighet att laga eller serva sin cykel, själv eller med hjälp av verkstaden. Reservdelar och andra cykelprylar saluförs och i de hemtrevliga lokalerna finns också ett kafé där man kan köpa gott Illy-kaffe, smörgåsar och bullar bakade på plats eller en värmande sopplunch. Det är lätt att göra sig hemmastadd i den öppna och inspirerande miljön. Ett ställe att hänga länge på, eller bara snabbt titta in på för lite cykelinspiration i vardagen.

Tröja rödBonne Mécanique är i dagsläget ensam svensk återförsäljare av franska Café du Cyclistes kläder. Café du Cycliste andas tydligt fransk cykeltradition, men med en modern, fantasifull ”twist”. Kläderna är genomtänkta både vad gäller funktion och design. Materialen är ofta tekniska och kläderna delas in i två kategorier – ”performance” och ”urban”. Bonne Mécanique bidrar i vår adventkalender med Yolande Merino Jersey, som finns i färgerna Pistachio och Röd. Detta är en teknisk, långärmad jersey tillverkad i merino-TecnoWool som passar till cykling under höst, vinter och vår. Funktionell, bekväm och elegant på samma gång – en klassiker i cykelgarderoben.
Har du inte turen att vinna en tröja kan du köpa dig en egen via Bonne Mécaniques hemsida för 1 480 kronor.

Besök Bonne Mécanique på
https://www.facebook.com/bonmeq.se
http://bonmeq.se
Vartoftagatan 45, 118 30 Stockholm

Annons
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

size

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.